Fremmødeplan

På fremmødeplanen herunder kan du blandt andet se, hvornår du har ambulatoriedage.

Den første dag

Vores morgenkonference starter klokken 8:00 i konferencerummet på afsnit 7034 (opgang 7, etage 3, konferencerum 5). Du skal medbringe træsko og "personlig udrustning" (stetoskop, vinkelmåler osv). Kitler, trøjer og bukser har vi rigeligt af. Du vil få udleveret nøgle til et garderobeskab. Det er meget svært og dyrt at parkere i nærheden af Rigshospitalet, så brug tog/bus/cykel hvis det er muligt.

Sygdom

Skulle du en dag være så uheldig at være syg, er det vigtigt at du ringer til børnesektionen, så vi kan planlægge dagen uden dig. Du kan ringe til Klaus på 35458959 eller 20241121. Hvis der ikke er "bid" kan du ringe til børnesekretærenes akuttelefon på 35450796.

Planen

Herunder kan du se, hvilke funktioner du har i løbet af din måned på Børnesektionen. De fleste dage arbejder du sammen med en af vores speciallæger, men "KU-Amb" betyder, at du har dit eget ambulatorium. Derudover kan der være dage med mindre selvstændige operatier. Du vil altid kunne få hjælp af en af os andre i ambulatoriet og på operationsgangen. På siden "Ugens gang" kan du læse lidt mere om ugens forløb på Børnesektionen.

Link til mandskabsplanen på din smartphone